Mi az a Busy Life?

EGY ÚJ DIMENZIÓ A TERÁPIÁBAN.

Mi az a Busylife.

Egy program azok számára akik nehezen mozgó és, elfoglalt emberek, akiknek kevés idelyük van magukkal foglalkozni az egészségükkel  mindenkinek másnak is ajánljuk akik szeretnének egy korszerű terápiában réssztvenni.

 

Datei:Vegatest-si.jpg

 A program vezetőjéről:

A program vezetője a Vegateszt Experttel foglalkozó, diplomás Varga Endréné  végzi.
Ez a kezelési forma egy mágneskártya segítségével történik. A módszer forradalmian új Magyarországon.

Varga Endréné, Magyarország első diplomás vegateszt-szakértője, aki a tanulmányai nagy részét külföldön folytatta, úgy gondolta, hogy mindenkinek meg kell adni a lehetőséget arra hogy egészségét megőrizze, vagy a problémáit kezelni tudja.
Nagyon sokan vannak a mai felgyorsult világunkban, akiknek egyszerűen eddig ez nem adatott meg, de most itt a lehetőség!

Elfoglalt és nincs ideje az egészségével foglalkozni? Nem tud eljutni az orvosához? Ágyhoz van kötve?

Most itt a lehetőség, hogy ennek ellenére segítsen magán! Őrizze meg egészségét a Busy Life porgrammal.

Busy life  kezelés.

  • amelyért nem kell sorba állni,
  •  fájdalommentes.
  • Folyamatosan kezelheti magát a nap bármelyik órájában, munka közben,
  • vagy akkor is, ha éppen szabadságát tölti

Ennek köszönhetően a dolgos hétköznapokban is odafigyelhet az egészségére.

Ez azért is fontos, mert a mai, felgyorsult világban nem olyan könnyű egészségesnek maradni, mint nagyszüleink idejében. A növekvő munkatempó közben a légszennyezettség, a stressz, a felborult bioritmus, az adalékok, a gyógyszerek, a vegyszermaradványok és a zajok miatt  rengeteg káros anyag jut a szervezetünkbe. Ezek következményei a bőrtünetek, allergiák, a tartós kimerültség, a depresszió, a fejfájás, az impotencia, az elhízás, vagy a daganatos betegségek.

Hogyan müködik terápia.

Fájdalommentes a feltöltött mágneskártyát a börödhöz érinted  majd 2 óra rajta hagyod  ez edő elteltével mágneses kezelésen veszel részt majd 2 óra elteltével eltávolitod.

Az SI-kártya mindenféle időigényes kezelés, gyógyszer vagy éttrend-kiegészítő nélkül csupán a bőrrel való érintkezéssel képes a hatását kifejteni. Nem más ez, mint egy mágneses kezelés.

Az eljárás orvosok által bizonyított.

Miket lehet vele orvosolni.

Gyakorlatilag a szervezeten belül rengetek területet lehet vele kezelni.

Vegyük komolyan már az apró jeleket is (fejfájás, bőrtünetek, allergiák, kimerültség), megelőzve ezzel a komolyabb problémák kialakulását. Ebben minden nap segítséget nyújt a XXI. század modernségével az úgy nevezett HEALTH SI-CARD. Német orvosok hosszas munkájának köszönhető a módszer, amelyet a heidelbergi egyetemen kísérleteztek ki.

NE FELEDD, MINDEN NEGYEDIK MAGYAR DAGANATOS BETEGSÉGBE HAL BELE.

Gondolt már arra, hogy miután feltalálták a kereket, hova jutott a technika fejlődésével a civilizációnk? Azok után, hogy a világ bármely pontjáról bárkivel azonnal telefonos, vagy videós kapcsolatba tudunk lépni, az már csak csekélység, hogy egy mágneskártyán keresztül elvégezzünk egy terápiát.  A gyógyszerek legtöbbször csak a tüneteket kezelik és a problémák megoldatlanul maradnak, sőt tovább fokozzák a betegségek kialakulását. Mi ebben próbálunk segíteni az SI-kártya segítségével.