SI-kártya

EGY ÚJ DIMENZIÓ A TERÁPIÁBAN 

 

Mi az SI-kártya?

Az „SI” rövidítés nem mást, mint egy rendszer információit jelenti. Az élő rendszernek (jelen esetben a páciensnek) egy meghatározott információt adunk – ebben az esetben egy terápiás kártya segítségével, aminek a neve SI-kártya.

Ez az eljárás a gyógyszeres kezelések más típusainál is létezik. Elég, ha csak arra gondolunk, hogy minden gyógyszer gyakorlatilag egy bizonyos információt tartalmaz, melyet az organizmusba be akarunk juttatni. Az SI-kártya lehetővé teszi, hogy homeopatikus rezgésinformációkat (D23-as potencia) adagoljunk.

kartya

A természetgyógyászati orvoslás terápiás gyakorlatában már régóta bevett módszer, hogy a globulákat (zsírcseppecskéket) vagy a vizet gyógyászati információkkal (rezgésekkel) látják el.

Ez az eljárás rendkívül sikeres, a páciensek nagyon jól reagálnak rá. Elsőre persze biztos furcsának tűnhet, hogy az eddigi globulensek vagy folyadék helyett most egy SI-kártyát kapnak a terapeutától, amelyet a a nyakukba kell akasztaniuk vagy a bőrükre kell tapasztaniuk. Pedig a hatás ugyanaz, mint a többi esetben.

Ennek érdekében az a célunk, hogy a páciensneinknek elmagyarázzuk a homeopatikus rezgésinformáció átvitel általánosan ismert elveit és ezzel felhívjuk a figyelmét az SI-kártya különleges hatékonyságára.

Mindezek mellett az SI-kártyán minden egyes páciens jelenlegi energetikai információit is tárolni lehet, beleértve a kisgyermekeket vagy a nagyon energiaszegény páciensekét is, akiket normál módszerekkel nem is lehetne tesztelni.

Ha a méréseket magunkon, vagy egy másik tesztszemélyen hajtjuk végre, majd az eredményt az előzőleg felállított  SI-kártya mátrixára/sejtjére (=Wabe) átszűrjük, akkor olyan pácienseket is tesztelni tudunk, akiknél egy normál mérési eljárás lehetetlen lenne.
Természetesen a mérési eljárás után az eredményeket a kártya nélkül, magunkon, vagy a tesztszemélyen, újra le kell mérni, hogy a saját részt a mérési eredményből kivonhassuk.

A lehetőségek, melyek az új SI Pulser egység által adottak, sokrétűek és rendkívül kreatív mérési eljárásokat tesznek lehetővé.

Datei:Vegatest-si.jpg

Az SI-KÁRTYA  tehát egy olyan terápiás eljárást tesz lehetővé, amellyel a páciensnek bizonyos rezgésinformációkat egyből át tudunk adni. Normál esetben ez csak az orvosi praxisban lenne lehetséges (pl.: a Vegateszt Expert vagy  a Vega Aodiocolor terápiás információin keresztül).

A megkezdett terápia így tartós, sikeres, idő- és költségkímélő és a páciens maga folytathatja a konzultációk között.

 

SI Pulser Power

Az SI Pulser Power-egység a Vegatest expertben lehetővé teszi a SI kártya előállítását. Az SI kártyákon minden nemű energetikai információt lehet tárolni, a páciensre szabott információs-terápiához.

Mind emellett az SI PULSER-egység a Vegatest expertben annyira meg van erősítve, hogy az SI kártya négyszeres sebességgel  „futt” ezért is hívják most SI PULSER Powernek. Mind ehhez társul a lehetőség, hogy az SI kártyára „normális” információkkal legyen lefuttatva vagy megfelelő inverz-információkkal (fordított), a páciens egyéni igényeinek megfelelően.

Ezzel a VEGATEST expert az egyedüli készülék, mellyel az SI kártyát inverz (fordítva) is le lehet futtatni.