Cinnamon éttermünk 2006-ban nyitotta meg kapuit. Konyhánk argentin tradíciókon és modern nemzetközi konyhatechnológián alapul.

Fiatal világlátott Chéfünk, Szabó Viktor széleskörű tapasztalatát felhasználva, kreatív ötleteit megvalósítva készít nemzetközi mércével is kiemelkedő ételeket. Ízkombinációi izgalmasak és újszerűek. Nagy hangsúlyt fektetünk kiváló alapanyagok beszerzésére. Áprilistól októberig látogatható a hétvégéken. Előzetes asztalfoglalás szükséges.

Vendégeink körében nagy népszerűségnek örvend úszómedencénk, ahol egy pohár finom Haraszthy bor nyújt enyhülést a nyári melegben. Családi és céges rendezvények lebonyolítását vállaljuk.

Asztalfoglalás:
Lakatos Péter: 06 20 997 1289
plakatos@hvp.hu / info@hvp.hu

Haraszthy-Restaurant-Chef-Viktor-Szabo

Szabó Viktor

Haraszthy-Etterem-GaultMiliau

Á lá Carte kapacitás: 60 – 70 fő
Rendezvény kapacitás: kb 140 – 180 fő
Konyha jellege: nemzetközi, tradicionális argentín
Étlap: az évszaknak megfelelõ megújuló, mindig friss alapanyagokból, kiváló steak és hal ételek, különleges desszertek
Borlap: többnyire a pincészet saját magyar borai, egy kaliforniai Pinot Noir és argentin testvérbirtokunk legjobbjai. Legtöbbjük pohárral is kapható.
Árak: háromfogásos étkezés, borral, üditővel 8.000–13.000 Ft/fő
Programok: borkóstoló, borvacsora, főzőtanfolyam, rendezvények, medence, játszótér
Parkolás: a pincészet parkolójában 50 autóval kényelmesen
Gyermekekkel: kellemes családi program
Nyitva tartás: Á la carte: minden hétvégén / Rendezvény: egyeztetés alapján