Időgarancia

Nálunk garantáltan oktatással telik minden perc, ha mégsem így lenne, kevesebbet kell fizetned. Az oktamétert nem lehet becsapni.

Kilométer-garancia

GPS-es távolságmérés gondoskodik róla, hogy a jogszabályban megadott kilométereket tényleg teljesítsd – ha dugóban állsz, kevesebbet fizetsz.

Forgalmi vizsga garancia

Ha már jól felkészültél és sikeresen teljesíted az autósiskola házi vizsgáját, garantáljuk, hogy sikerül a forgalmi vizsgád. Ha mégsem így lenne, mi álljuk a következő vizsga díját!

Sokszínű tudás

Az oktaméter pontosan naplózza, hogy milyen típusú órákat vettél, így garantáltan, és valós körülmények között elvégezheted a tantervben előírt országúti és éjszakai vezetést.

Fix árak

Nálunk az első órádtól a sikeres vizsgádig változatlan árakon tanulhatsz. Nincsenek emeltdíjas pótórák, és ha úgy látjuk, hogy már megszerezted a kellő tudást, nem írunk Neked elő plusz alkalmakat a kötelező órákon túl. Ebben a rendszerben az oktatónak is érdeke, hogy a tanuló a lehető legfelkészültebben menjen vizsgázni.

Időt spórolunk Neked!

Eldöntheted, hogy mikor jössz vezetni, és a lehetőségekhez mérten Te választhatod meg azt is, hogy hol kezded, és hol fejezed be a vezetést!

Ingyenes tansegédlet

Hozd vissza a tankönyvet, és mi visszaadjuk az árát. Így nem csak spórolsz, de a környezeted is védheted.

Figyelünk Rád!

Kollégáink személyre szabottan tanítják vezetni a tanulókat – mindenki saját képességeihez és személyiségéhez alkalmazkodva. Így mindig baráti a hangulat, ami azért fontos, mert nyugodt légkörben sokkal könnyebben megy a tanulás!